Witte wijnen

Salentein Barrel Selection Sauvignon Blanc – Mendoza – Argentinië – 31,-

Mooie lichtgele kleur met een hint van groen. Het eerste wat opvalt aan deze Sauvignon Blanc is het intense en rijpe aroma. Peren, vijgen en citrus aroma’s gecompleteerd met fraaie kruidige tonen als buxus, tijm en witte peper.

 

Salentein Barrel Selection – Chardonnay – Mendoza –  Argentinië – 31,-

Een zeer elegante, zachte en romige wijn. De goudgele Chardonnay uit de Barrel Selection serie, laat u optimaal genieten van de volle rijke aroma’s van tropisch fruit, vanille, honing en een lichte toast.

Sancerre Blanc A.C. Château de Fontaine – Audon – Frankrijk – 45,-

Deze ‘Terra Vitis’ gecertificeerde Sancerre bevat 100% sauvignon blanc, afkomstig van 15 ha wijngaarden gelegen rondom het Château in St. Gemme. De bodem bestaat uit vuursteen en geeft zijn kenmerkende geur en smaak direct af aan het gezonde fruit. Expressieve wijn, rijk geurend, zeer aromatisch. Knisperend fris van smaak, met goede zuren. Strak, sappig en ook typisch door het spoortje vuursteen.    

Bernardus Sauvignon Blanc – Californië – USA – 47,-

Bernardus Sauvignon Blanc is in zijn geur helder en grassig. Een gevarieerd karakter. In de smaak grapefruit, kruisbes en citrus samen met tropisch fruit en grassige tonen.

Bernardus Chardonnay – Californië – USA – 51,-

Zeer kenmerkende aromatische, kruidige en mollige wijn. Weelderig en stoer van smaak met een prachtige lengte in de afdronk.