Overige wijnen

Mousserende wijnen

Domini Prosecco Frizzante – Italië

Deze wijn heeft sterke aroma’s van fruit en acacia bloemen. De mousse is verfijnd. Zachte, frisse smaak met een elegante afdronk van gekonfijt fruit.

SAlentein Brut Cuvée – Mendoza – Argentinië

Helder van kleur met een mooi goud roze gloed. Deze Salentein Sparkling Cuvée Exceptionnelle Brut heeft aroma’s van groene appel, citrus en toast. Fris en sappig, met bovendien een lekkere zachte bubbel!

Champagne Pol Roger – Épernay – Frankrijk 

Deze Champagne van Pol Roger bevat subtiele aroma’s van mango, peer, witte bloesem en brioche. Een elegante en uitstekende balans tussen Pinot Meunier, Pinot Noir en Chardonnay, geven deze Champagne een prachtige mousse, fijne goudgele kleur en zachte afdronk.

Pol Roger behoort tot de meest prestigieuze champagnehuizen in de wereld en verkreeg in 2004 het predicaat ‘hofleverancier’ voor Koningin Elizabeth II.


Dessertwijnen

Muscat de Rivesaltes Blanc – Domaine Cazes 

Frisse zoete witte wijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, per fles van 37,5 cl. Exotische vruchten, perzik en abrikoos.

Rivesaltes Grenat Rouge – Domaine Cazes 

Intense aroma’s van wilde aardbeien en rood fruit. Ook hier een per fles van 37,5 cl, elegante stijl. De wijn is niet log ondanks 110 gram restsuiker per liter.

Portwijnen

Graham’s Port – Porto

Deze portwijn heeft een diepe, donkerrode kleur. Met een aromatisch bouquet van zwarte bessen, munt en bloemen. Rijk en zoet.

Graham’s Port The Tawny – Porto

Een diepe gouden en amberkleurige portwijn. Aroma’s van geroosterde amandelen sinaasappelschil en kaneel. Stevig, stoer karakter.