Rode wijnen


Fleurie Chai de la Chapelle – Beaujolais – 30,-

Fraaie rode kleur. Prachtig rood fruit in de neus. Mooie, soepele maar ook vlezige rode wijn met de kenmerkende elegantie van een Fleurie.

Château Fontarney Margaux – Bordeaux – 34,-

Rijke dieprode kleur, krachtig en complex boeket. In de smaak veel structuur en vlezigheid. Aangename rondeur op afdronk.

Ramón Bilbao Reserva – Rioja – Spanje – 30,-

Dieprode intense kleur. Subtiele fruitaroma’s van bramen, zwarte pruimen en specerijen. Gebalanceerde hint van hout en vanille. Volle smaak met een goede balans tussen zuren en intensiteit. Subtiele, elegante wijn met veel complexiteit.

Portillo Pinot Noir – Bodegas Salentein – Argentinië – 21,50

Helderrode wijn. In de geur zijn kersen, rijpe bramen en subtiele aroma’s van kruiden te herkennen. Goed in balans met zachte tannine en een elegante afdronk met veel fruit. Speciale selectie fles

Salentein Primus Pinot Noir – Argentinië – 47,-

Aroma van rijpe kersen, een vleugje tabak en specerijen. In de smaak zwarte bessen met een vanillestokje. Banketbakkers kersenbonbons van bittere chocolade.

Salentein Primus Malbec – Argentinië – 47,-

Een inktachtige, zwartrode wijn met een intens aroma van zwarte bessen, bramen, vanille, tabak en specerijen. In de smaak pruimen en zwarte bessen. De afdronk is zeer lang en krachtig.

Salentein Reserve Pinot Noir – Argentinië – 29,-

Deze Pinot Noir is direct te herkennen aan zijn kenmerkende helderrode kleur. Een aangename wijn met aroma’s van kersen en zwarte bessen, kaneel en vanille.

Salentein Reserve Malbec – Argentinië – 29,-

Deze “grootse” wijn is typisch Argentijns: intens en uitgesproken! Aroma’s van fruit en chocolade en een hint van vanille en tabak door rijping op Frans eiken. Gulle en vlezige smaak en aroma’s van gerookt eikenhout in de afdronk.

Salentein Reserve Merlot – Argentinië – 29,-

Heerlijke robijnrode wijn met aroma’s van rood fruit, kruiden en cederhout. De wijn heeft een mooie structuur en een perfecte balans tussen fruit en hout.

Bernardus Pinot Noir – Californië – USA – 53,50

Volle wijn met veel tonen van rood fruit en een fraaie tannine structuur.

Bernardus Marinus – Californië – USA – 75,-

Warm, vol en bijzonder krachtig. Prestigieus en exceptioneel. Taste the dream!