Rode wijnen

Portillo – Merlot – Argentinië 

Een lekker zacht fruitige, stevige rode wijn van Bodegas Salentein uit Argentinië. De wijn heeft een robijnrode kleur en aroma’s van rijpe frambozen, bessen, kersen en specerijen. De smaak heeft heerlijk zoete geuren van rijp fruit met zachte tannine en een stevige, lange afdronk.

Salentein Barrel selection – Malbec – mendoza – argentinië 

U kunt zich bij deze wijn verheugen op een prachtig mooie lange afdronk. Geniet van de heerlijke geuren en aroma’s van rood fruit, bramen, pruimen, chocolade en vanille.

Salentein barrel selection – pinot noir – mendoza – argentinië

Helderrode Pinot Noir. U kunt aroma’s ontdekken van rijpe kersen, bessen en kruiden. Een mooie afdronk volgt met een confituurachtige sensatie en zonnige specerijen.

Salentein Barrel selection – merlot – mendoza – Argentinië

Een fraaie, robijnrode Merlot met aroma’s van rood fruit, kruiden en cederhout. Fluweelzacht, met een mooie structuur, een perfecte balans en een heerlijke afdronk.

Salentein Barrel selection – Cabernet sauvignon – mendoza – argentinië

Aroma’s van peper, zwarte bessen en vanille vormen de basis voor deze heerlijke, robijnrode Cabernet Sauvignon met een elegante smaak en een lange, volle afdronk.

 


Rode huiswijnen

Brana vieja – tempranillo – Spanje

Een rijke wijn met een mooie donkerrode kleur. Soepel, fruitig, vlezig van karakter, open en verleidelijk uitdagend met een lichte impressie van vanille aroma’s. Veel rood fruit en een mooie, zachte afrdonk.