Rode wijnen

Laurent Miquel Nord-sud Syrah – Zuid-Frankrijk, IGP Pays d’OC – 29,50

In de neus is deze wijn intens, aroma’s van kruiden, peper en rijp fruit.

Fleurie Chai de la Chapelle – Beaujolais – Frankrijk – 30,-

Fraai rode kleur. Prachtig rood fruit in de neus. Mooie, soepele maar ook vlezige rode wijn met kenmerkende elegantie van een Fleurie.

Portillo – Merlot – Argentinië – 31,-

Een lekker zacht fruitige, stevige rode wijn van Bodegas Salentein uit Argentinië. De wijn heeft een robijnrode kleur en aroma’s van rijpe frambozen, bessen, kersen en specerijen. De smaak heeft heerlijk zoete geuren van rijp fruit met zachte tannine en een stevige, lange afdronk.

Salentein Barrel Selection – Malbec – Mendoza – Argentinië – 31,-

U kunt zich bij deze wijn verheugen op een prachtig mooie lange afdronk. Geniet  van de heerlijke geuren en aroma’s van rood fruit, bramen, pruimen, chocolade en vanille.

Salentein Barrel Selection – Pinot Noir – Mendoza –  Argentinië – 31,-

Helderrode Pinot Noir. U kunt aroma’s ontdekken van rijpe kersen, bessen en kruiden. Een mooie afdronk volgt met een confituurachtige sensatie en zonnige specerijen.

Salentein Barrel Selection – Merlot – Mendoza – Argentinië – 31,-

Een fraaie, robijnrode Merlot met aroma’s van rood fruit, kruiden en cederhout. Fluweelzacht, met een mooie structuur, een perfecte balans en een heerlijke afdronk.

Salentein Barrel Selection – Cabernet Sauvignon – Mendoza – Argentinië – 31,-

Aroma’s van peper, zwarte bessen en vanille vormen de basis voor deze heerlijke, robijnrode Cabernet Sauvignon met een elegante smaak en een lange, volle afdronk.