Voorgerechten


Vooraf of om te delen

Jagersplankje 8,-

Twee breekbroden met tomaten tapenade, hummus en aioli

Stokbrood 5,50

Een mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

Wildkroketjes 9,-

Zes huisgemaakte herten- en fazantkroketjes, geserveerd met preiselbeeren compote en grove mosterd


Huisgemaakte soepen

Wildbouillon 6,50

Getrokken van diverse soorten wild, met bospaddenstoelen

Champignonsoep 5,50

Een gebonden, romige champignonsoep

Tomatensoep 6,50

De bekende, romige tomatensoep met gehaktballetjes

Kreeftensoep 9,-

Huisgemaakt, verrijkt met cognac

Uiensoep 7,-

Traditionele Franse uiensoep met Kaascroutons

Broccolisoep 5,50

Soep van broccoli met knoflook en tijm (vegetarisch)

Al onze soepen worden geserveerd met stokbrood en roomboter


Voorgerechten

Duo van Zalm 15,50

Koud en warm gerookte zalm met een sausje van mosterd en dille

Carpaccio 15,50

Van rund met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en oude kaas

Proefplankje van wild 17,-

Kroketje van wild zwijn, gerookte gans en rosbief van ree

Gamba’s 16,50

Geserveerd met groene salade en saus van knoflook

Eend 16,50

Gerookte eendenborst met katenspek, kruidenpluk en truffelmayonaise

Al onze voorgerechten worden geserveerd met toast en roomboter