Voorgerechten


Vooraf of om te delen

Jagersplankje 7,50

Twee breekbroden met tomaten tapenade, hummus en aioli

Stokbrood 5,-

Een mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

Wildkroketjes 8,50

Zes huisgemaakte herten- en fazantkroketjes, geserveerd met preiselbeeren compote en grove mosterd

Olijven 5,-

Gemarineerd in Hojiblanca olijfolie, knoflook en rode peper


Huisgemaakte soepen

Wildbouillon 6,-

Getrokken van diverse soorten wild, met bospaddenstoelen

Champignonsoep (vegetarisch) 5,-

Een gebonden, romige champignonsoep met dragon

Tomatensoep 6,-

De bekende, romige tomatensoep met gehaktballetjes

Kreeftensoep 8,50

Huisgemaakt, verrijkt met cognac

Uiensoep 6,50

Traditionele Franse uiensoep met Kaascroutons

Paprikasoep 5,50

Soep van geroosterde paprika, courgette en knoflook (vegetarisch)

Al onze soepen worden geserveerd met stokbrood en roomboter


Voorgerechten

Duo van Zalm 14,50

Koud en warm gerookte zalm met een pittige mayonaise

Dordogne 10,50

Vijf in bierbeslag gefrituurde champignons met zachte knolooksaus

Carpaccio 14,50

Van rund met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en oude kaas

Proefplankje van wild 15,50

Kroketje van wild zwijn, gerookte gans en rosbief van ree

Gamba’s 15,50

Geserveerd met groene salade en saus van knoflook

Eend 16,50

Gerookte eendenborst met katenspek, kruidenpluk en truffelmayonaise

Al onze voorgerechten worden geserveerd met toast en roomboter