Hoofdgerechten


Vis

Zalmfilet gegrild 25,50

Op de huid gegrilde zalmfilet, geserveerd met dille roomsaus

Gamba’s 26,50

Gepelde gamba’s op een bedje van verse pasta, geserveerd met een lauwwarme knoflooksaus

Sliptong 20,50

Drie sliptongen, gebakken in roomboter, geserveerd met een huisgemaakte remouladesaus

Kabeljauwfilet 22,50

Op de huid gebakken rug moot van kabeljauw, geserveerd met groene asperge


Vlees

Schnitzel Dorhout Mees

Varkensschnitzel geserveerd met stroganoffsaus  20,50

        Of met gebakken spek, ui, champignon en een gebakken ei  24,-

 Varkenshaas 23,50

Hollandse varkenshaas, geserveerd met champignonroomsaus

Rib eye 38,-

Australische rib-eye steak, (450 gr.) geserveerd met pepersaus

Tournedos 31,50

Biefstuk van ossenhaas, (230 gr.) geserveerd met gebakken champignons en pepersaus

Ossenhaaspuntjes 23,-

Gewokte ossenhaaspuntjes, geserveerd in morillesaus

Magret de canard 28,-

De klassieke Franse tamme eendenborst met bosvruchtencrème


Wild

Hallali 42,50

Onze huisspecialiteit, proeverij van diverse wildsoorten met o.a. ree, hert, eend en wild zwijn

Ree 36,-

Het mooiste stukje vlees van de ree, geserveerd met bospaddenstoelen

Duo van wild 34,-

Hertenbiefstuk en ganzenfilet


Maaltijdsalades

Gerookte vissoorten 16,50

Met garnalen, paling, meerval, zalm en forel

Gamba’s 20,50

Zeven gepelde gamba’s met warme knoflooksaus

Ossenhaas 18,50

Salade met ossenhaaspuntjes en gorgonzolakaas

Geitenkaas 15,50

Salade met geitenkaas, omwikkeld met spek en honing

Vegetarisch

Vegetarische wellington 17,50

Gemaakt van geitenkaas, peer en spinazie

Huisgemaakte kroketjes van groenten 14,50

Drie kroketjes gemaakt van broccoli, wortel en champignons

Quiche mediterrane 14,50

Met geitenkaas, pijnboompitten en diverse groentes

Groenteloempia (veganistisch) 14,50

Twee loempia’s van groenten, geserveerd met glasnoodle, sweet-chili en teriyakisaus


Plate-gerechten

Kipsaté 17,50

Geserveerd met frites en salade

Varkenssaté 17,50

Geserveerd met frites en salade

Spareribs 17,50

Pondje spareribs, geserveerd met frites en salade

Big Burger 15,50

Twee hamburgers met gebakken uien, geserveerd op een burgerbol met frites en salade


Kindermenu

Voorgerecht:

Tomatensoep met gehaktballetjes en stokbrood 3,50

Hoofdgerecht (keuze uit of los te bestellen):

Zalm met friet 7,50

Spaghetti Bolognese 7,50

Kipkluifjes met friet 7,50

Nagerecht:

Kinderijsje 3,50