PaasBrunch 2e Paasdag 13 April

13apr2020

Lekker lang tafelen tijdens de PaasBrunch bij Dorhout Mees. Gezellig met zijn tweeën of met het hele gezin genieten van elkaar en al het lekkers dat wij u bieden.

Vanaf: 11:00 uur

34,50 volwassenen - 19,50 kinderen 4-11 jaar

Op 1e Paasdag  kunt u genieten van onze  uitgebreide Paasbrunch! Vier deze dagen samen met de familie, met vrienden of met collega’s!  Ook voor de kinderen hebben we een speciale Fun Factory compleet met springkussens, paaseieren schilderen, schminken en kleuren!

Vanaf 11.00 uur tot 14.30 uur verwelkomen wij u met een glas prosecco, waarna we een grandioos eilandenbuffet openen met centraal in het midden onze koks die u assisteren bij het samenstellen van uw maaltijd.

Het uitgebreide eilandenbuffet bestaat onder andere uit:

Heerlijke a la minute bereide warme vlees- & visgerechten o.a. lamskoteletjes en knoflookgamba’s,  uitgebreid saladebar met een ruime keuze aan smakelijke salades en bijbehorende dressings, verschillende koude  vleeswaren en gerookte vissoorten,  passende groenten en aardappelgarnituur. Een uitgebreid assortiment aan luxe broodsoorten en heerlijke zoete lekkernijen. Een spetterende ijscokar met o.a. slagroomsoesjes, diverse soorten ijs en verse fruit.  Voor de kinderen is er uiteraard een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes. Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus d'orange. Om 14.30 uur eindigt deze smaakvolle zondagsbrunch.

Prijzen:

Volwassenen: € 34,50  Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 19,50 Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveren!

Uw gegevens:

Aantal gewenste plaatsen

Reken de som uit 4 + 9 =

Verzend de registratie informatie naar uw emailadres

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...