Hét WildDiner

21okt2018

Wild eten is populairder dan ooit.

€44,50

Het eten van wild is populairder dan ooit. Het jachtseizoen is weer begonnen en als restaurant dat bekend staat om haar heerlijke wildgerechten, kunnen wij niets anders dan de opening van de jacht te eren met Hét Wild Diner.  Wij slaan op 21 oktober tevens onze eerste vaatjes bockbier aan.  Dat je smaakvolle gerechten prima kunt combineren met wijn, dat is al lang geen nieuws meer. Maar wist je dat je met bier nog veel meer mogelijkheden hebt?

‘Speciaalbier steeds ‘gewilder’aan tafel

Bier is er in vele soorten en heeft een ontzettend brede smaakrange. Dat gaat van fruitig tot bitter, van zoet tot zout en van zuur tot rokerig. Niet voor niets is bier bezig aan een enorme opmars. Wild en bier zijn een lekker stel aan tafel. Liefhebbers van bockbier kunnen zich vandaag in de handen wrijven: Hertog Jan levert ook dit jaar het eerste bier dat in de herfst gebrouwen is van de nieuwe hop- en gerstoogst. Bitterzoet en robijnrood, één van de meest gewaardeerde bockbieren bij kenners!

 U wordt vanaf 18:00 uur ontvangen in ons restaurant met een glaasje bockbier en wild amuses. Het Wild Diner wordt om 19:00 uur geserveerd:

 

Carpaccio van Hert met preiselbeeren chutney

***

Cappuccino van dubbelgetrokken wild,

geserveerd met kookaardappels en wildbouillon met truffelroom

***

Hachee van wild zwijn, rode kool en zilver uitjes

geserveerd met een Hertog Jan Bockbier

***

Hertenbiefstuk met morillejus

***

Kaneelijs met een mousse van chocolade

Reserveren!

Uw gegevens:

Aantal gewenste plaatsen

Reken de som uit 3 - 2 =

Verzend de registratie informatie naar uw emailadres

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...